ΥπηρεσίεςΤι κάνουμε
Άψογη Συντήρηση

Turbo-Services

Σε μας θα βρείτε την λύση για την επισκευή / συντήρηση της τουρμπίνας του κινητήρα σας.
Άμεση Τοποθέτηση

Άμεση Τοποθέτηση

Μόλις παραλάβουμε την τουρμπίνα σας, την εξετάζουμε και σας ενημερώνουμε για τη ποιο συμφέρουσα λύση που ταιριάζει στα μέτρα σας. Η επισκευή υλοποιείται γρήγορα και με ακρίβεια. Σας την επιστρέφουμε άμεσα για να τοποθετηθεί πίσω στο όχημα ή το σκάφος σας.
Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες οχημάτων

Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρίες τουρμπινών

Σε μας θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για όλους τους τύπους τουρμπινών. Όποια τουρμπίνα και αν έχετε και θέλετε να την επισκευάσετε ή να την αντικαταστήσετε με καινούρια, ελάτε στη Turboclima και θα σας προσφέρουμε την ποιο συμφέρουσα λύση.
Άψογη Συντήρηση

Άψογη Συντήρηση

Για τη σωστή λειτουργία του κινητήρα σας, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τη Turboclima για τη συντήρηση της.
Άμεση Τοποθέτηση

Άμεση Τοποθέτηση

Χωρίς πολλά πολλά, έρχεστε και το περνάμε. Αφού συμφωνήσουμε στη λύση που ταιριάζει στα μέτρα σας, η υλοποίηση ξεκινάει άμεσα έτσι ώστε να έχετε το όχημά σας όποτε το χρειάζεστε.
Τρακτερ, Ι.Χ., Φορτηγό;

Τρακτερ, Ι.Χ., Φορτηγό, Θαλάσσιο Σκάφος;

Ότι κατηγορίας όχημα και αν έχετε στην TurboClima μπορούμε να αναλάβουμε την τουρμπίνα και τον κλιματισμό του.Διαθέτουμε νέα σύγχρονα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα που μας δίνουν τη δυνατότητα να επισκευάσουμε με ακρίβεια τη τουρμπίνα του οχήματος ή του θαλάσσιου σκάφους σας. Στον κλιματισμό μπορούμε να δώσουμε λύσεις που αρμόζουν για κάθε περίπτωση καθώς η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με περιπτώσεις που άλλοι θα θεωρούσαν αδύνατες.
Ανταλλακτικά

Ανταλλακτικά

Για κάθε περίπτωση και κάθε τσέπη. Σε μας θα βρείτε κάθε είδους ανταλλακτίκα για το κλιματιστικό του οχήματος σας και σε μεγάλο εύρος τιμών.
Αναλαμβάνουμε επισκευή

Αναλαμβάνουμε επισκευή

Χάλασε το κλιματιστικό σας? έδω είμαστε έμεις. Θα εντοπίσουμε το πρόβλημά στο κλιματιστικό σας και θα σας δώσουμε την λύση άμεσα.
Άψογη Συντήρηση

Άψογη Συντήρηση

Για την σωστή λειτουργία του κλιματισμού, σας προσφέρουμε άψογη συντήρηση. Είτε παλιό είτε καινούριο η συντήρηση του κλιμαστικού παίζει σημαντικό ρόλο στην μακροζωϊα του και την σωστή λειτουργία