ΕταιρείαΠοιοι είμαστε

Η ΤURBO-CLIMA ιδρύθηκε από τον Παπαδόπουλο Ιωάννη το 2006 στο Λουδία Θεσ/νίκης.
Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής/συντήρησης τουρμπινών κινητήρων και στον χώρο του κλιματισμού παντός τύπου οχημάτων. Χρησιμοποιούμε τις τελειότερες μεθόδους βάση της εμπειρίας μας για να εξασφαλίσουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα. H εταιρία έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια για την αγορά εξειδικευμένων μηχανημάτων, όπως μηχανή ζυγοστάθμισης άξονα και μηχανή ρύθμισης ACTUATOR.

Επίσης στην γκάμα των μηχανών συμπεριλαμβάνεται και το ζυγοσταθμιστικό υψηλών στροφών VSR 48 TWIN που έχει την δυνατότητα περιστροφής των τουρμπινών μέχρι τις 300.000 RPM εκμηδενίζοντας έτσι όποιο ποσοστό ανισορροπίας και αν είναι αυτό. Παραλαμβάνουμε την τουρμπίνα σας, την ελέγχουμε και σας ενημερώνουμε για το κόστος επισκευής. Με γνώμονα την συνέπεια και την αξιοπιστία η ΤURBO-CLIMA είναι σίγουρο ότι θα καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Στην TurboClima η μεγάλη εμπειρία και γκάμα ανταλλακτικών μας επιτρέπει να ασχοληθούμε με δύσκολες περιπτώσεις και να σας προσφέρουμε το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.